Teaca: proiectul pe Măsura 322 se transformă în realitate

Proiectul pe Măsura 322, având ca obiectiv „Reţea de canalizare şi staţie de epurare, asfaltare de drumuri comunale, dotare Cămin Cultural, dotare ansamblul de dansuri populare şi construcţie grădiniţă cu orar normal”, abordat de către Primăria comunei Teaca la iniţiativa primarului Iustian Damian Munteanu, devine realitate. Lucrările de asfaltare drumuri comunale au început în satul Viile Tecii, urmând satele Ocniţa, Archiud şi Pintic. Având în vedere că în satul Teaca, în conformitate cu obiectivul proiectului amintit, se vor derula lucrările pentru canalizare şi staţie de epurare, cei de la drumurile naţionale au dat un termen de 30 zile, respectiv până la 30 aprilie a.c., pentru demararea lucrărilor de canalizare pe traseul şoselei europene care traversează satul Teaca de la un capăt la altul, în vederea derulării lucrărilor de modernizare a drumului european de către o firmă austriacă.
Conducerea Primăriei Teaca, fiind conştientă că în doar 30 de zile nu se va reuşi să se finalizeze lucrările la reţeaua de canalizare, vor solicita prelungirea cu încă 30 de zile a termenului acordat iniţial pentru finalizarea în condiţii de calitate a respectivei lucrări, pentru că „graba strică treaba”.
Paralel cu lucrările de asfaltare drumuri comunale pe o lungime de 9,2 km, vor demara lucrările de construcţie a Grădiniţei cu orar normal în satul Teaca, precum şi executarea lucrărilor de modernizare a Căminului Cultural din satul Archiud şi dotarea ansamblului de dansuri populare din satul Teaca. Reamintim că valoarea totală a proiectului este aproape de 3 milioane euro. Prin realizarea acestor importante lucrări de infrastructură care apropie cu paşi repezi această comună încărcată de istorie de civilizaţia europeană, acest vast proiect constituie totodată acum, în preajma alegerilor locale, un start important, crucial, pentru actualul edil al comunei Teaca pentru câştigarea unui nou mandat de primar al acestei comunei, căreia de 4 ani i s-a dăruit cu întreaga sa fiinţă, prin realizările importante de când conduce destinele oamenilor acestor frumoase şi bogate plaiuri transilvane. Astfel, comuna Teaca intră într-o nouă fază, crucială, pe linia dezvoltării fără precedent a infrastructurii.

Comentarii

06/04/12 12:20
banu

Vai, dar ce-l mai ridicati in slavi pe primar pentru faptul ca nu a facut nimic altceva decat sa isi asigure propriile afaceri! "I s-a dedicat cu intreaga fiinta", "a condus destinele oamenilor". De unde luati expresiile astea? din poeziile patriotice comuniste??

Aveti notiuni de baza de jurnalism? Asta nu e o stire, e exprimarea pe fata a propriilor afinitati politice cu scopul de a le influenta si pe ale altora.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5