Gloria, în căutarea primei victorii din acest sezon cu ACS Mediaș!

CS Gloria 2018 Bisrița-Năsăud joacă sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, în compania ACS Mediaș 2022, în etapa a cincea etapa a 5-a a play-off-ului Ligii a III-a. Echipa noastră caută prima victorie în fața formației din Mediaș, chiar dacă lotul nu este complet.
"Cred că e un meci important pentru ambele echipe. E un meci care poate stabili în mare măsură viitorul. Noi suntem într-o poziție bună astăzi, în creștere ca și joc, dar din păcate, avem foarte mulți accidentați. Mi-aș dori și eu ca în play-off sau măcar la baraj să putem folosi un 11 mai aproape de realitate, de valoarea noastră, aproape de ceea ce am încercat noi să construim. (...)Avem nevoie de puncte la Mediaș. Și știu că în iarnă am adus niște jucători în care ne-a pus mari speranțe și care acum ar trebui să ne ajute la rândul lor să promovăm", a declarat antrenorul principal Adrian Falub.
Printre jucătorii accidentați se numără Haralambie Mociu, căpitanul Rareș Bălan, Carl Davordzie.
Florin Bălan, jucătorul GLoriei, a menționat că va fi un meci foarte greu, cu un adversar bun pe care echipa noastră nu a reuțit să-l învingă în acest sezon competițional, dar echipa este motovată să ia cele trei puncte.
Înaintea acestei partide, GLoria se află pe locul 1 în seria a 9-a, cu 47 de puncte, fiind urmată de Unirea Ungheni, cu 45 de puncte. ACS Mediaș este pe locul 3, cu 38 d epuncte.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5