AJOFM BN: 14 persoane au absolvit programul de formare profesională în ocupația de Maseur!

Programul de formare profesională de “Maseur” s-a desfăşurat în perioada 11 septembrie 2023 - 19 aprilie 2024, examenul de absolvire organizat în data de 25.04.2024.
La acest program de formare au fost înscrise 16 persoane (şomeri înregistraţi în baza de date a AJOFM BN) şi au absolvit 14 dintre ei (două persoane s-au retras, încadrâdu-se în muncă).
Cursul de calificare, de “maseur”, cod COR 325501, nivel 4 de calificare, s-a adresat persoanelor absolvente de învăţământ liceal, cu diplomă de Bacalaureat şi a avut cuprinsă în programă 1080 ore de pregătire, din care pentru teorie au fost alocate 360 de ore, iar pentru practică 720 de ore. Cursul a durat 27 de săptămâni.
Pe durata desfăşurării cursului, pregătirea teoretică şi practică a fost asigurată de către formator Pop Simion, terapeut în terapii complementare şi alternative.
La examenul de absolvire proba teoretică a contat într-o lucrare scrisă, tip grilă, iar cea practică din executarea unui anumit tip de masaj, urmată de prezentarea şi argumentarea operaţiunii efectuate.
Printre competenţele dobândite în urma absolvirii acestui program amintim: planificarea şedinţelor de masaj; pregătirea cabinetului pentru masaj; aplicarea drenajului limfatic; aplicarea masajului reflexogen; aplicarea masajului somatic; aplicarea masajului terapeutic; autopregătirea în vederea efectuării masajelor; stabilirea tehnicilor şi şi formelor de masaj.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5