Ioan Turc: Votul a reconfirmat PNL drept cel mai puternic partid de dreapta

Ioan Turc, preşedintele PNL BN, a participat astăzi, la Brașov, la ședința Biroului Politic Național al PNL, unde s-a făcut analiza procentajelor obținute în alegerile locale și europarlamentare.
"Votul din 9 iunie a reconfirmat PNL drept cel mai puternic partid de dreapta din România, iar scorul politic înregistrat, de peste 30%, şi un număr de 2,5 milioane de voturi oferă susținere pentru decizia ca liberalii să aibă un candidat propriu la alegerile prezidențiale din toamnă, fapt cu care, în unanimitate, președinții de filială au fost de acord. Partidul Național Liberal va continua să aibă o abordare onestă în ce privește dezvoltarea României, iar realizările obținute în administrația locală și în actul guvernării îl îndreptățesc să fie considerat cea mai bună alegere din dreapta eșichierului politic" declară Ioan Turc.

Comentarii

15/06/24 16:46
Iuliu

Cât adevăr este în zicala „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“. Liberalii în loc să-si asume esecul după alegerile locale din 9 iunie ei se consolează că PNL a rămas cel mai puternic partid de dreapta din România. La o analiză serioasă rezultă că în urmă cu 4 ani la alegerile locale din 27 septembrie- 2020, PNL a obţinut 17 consilii judeţene, după ce în 2016 controla doar 8 consilii jude­­ţene.
(vezi: https://www.factual.ro/declaratii/robert-sighiartau-despre-judetele-in-c...)
De data asta , după votul din 9 iunie PSD a obținut controlul în 25 de județe, în timp ce PNL a câștigat numai 12 județe. Social-democrații au câștigat în plus cinci Consilii Județene detinule de liberali si anume: Timiș, Vrancea, Caraș-Severin, Maramureș, Neamț și Suceava.
Ba mai mult Județul Timis a fost vândut ca la piață PSD-ului, după ce presedintele CJ si liderul liberalilor din Timiș, Alin Nica, a fost demis, deoarece s-a opus alianței cu PSD. In dorința coalitiei PSD-PNL de a-l înlătura pe Dominic Fritz de la primăria Timișoara, Nicolae Ciucă a negociat cu Marcel Ciolacu să sustină candidatura liberaluluil Nicolae Robu la primărie, la schimb cu candidatura PSD-istului Alfred Simonis la Consiliul Judetean, sacrificându-l pe lib Alin Nica.
(Vezi: https://financialintelligence.ro/alin-nica-demiterea-de-la-sefia-organiz...)
Numai că socoteala de acasă nu se potriveste cu cea din târg. Si astfel, Dominic Fritz a fost reales primar la Timișoara iar Alfred Simonis presedinte CJ Timiș. Si astfel Nicolae Ciucă a rămas cu buza umflată după ce i-a făcut cadou PSD-ului presedentia CJ Timiș.
In loc să se trezească la realitate si să-si asume esecul, PNL vrea să meargă cu Nicolae Ciucă la alegerile prezidentiale.

16/06/24 13:04
Eori

Acest Video Este Valabil Doar Pentru Un Om Pe Nume Și Prenume: Rareș Bogdan, Care Vorbește Ca Să Nu Adoarmă În Papucii Statului:

https://youtu.be/JlMsr16djb4?si=fCjr2wJPodzyWb3V

https://youtu.be/tiCWOIRq6eU?si=ebeRBz5gaK7F0HOp

Este Valabil Și Pentru Partidul Politic PNL, Care A Făcut Numai Rău La Oameni Și Copii În Pandemie, Spunând La Oameni Și Copii Să Se Vaccineze Anti Covid Pentru A Scăpa De Virus:

https://youtu.be/n6rU75siD-o?si=2ragua56K2tL_AY0

Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5