Bărbat din județul Mureș, reținut de polițiști după ce a furat 17.000 lei de la o bătrână de 82 de ani din Miceștii de Câmpie

La data de 19 iunie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 48 de ani din Ibănești, județul Mureș. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

"În urma probatoriului administrat în cadrul unui dosar penal întocmit la începutul lunii mai a.c., cu privire la infracțiunea de furt calificat, polițiștii au identificat autorul. Acesta ar fi sustras suma de 17.000 de lei din imobilul unei femei de 82 de ani din Miceștii de Câmpie.
Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 ore acesta fiind introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Persoana bănuită de comiterea faptei urmează să fie prezentată magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive", a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5