În primele trei luni, jandarmii au efectuat aproape 1300 misiuni

Situaţia operativă din punct de vedere a misiunilor specifice Jandarmeriei Române nu ridică probleme deosebite la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud. Valorile sunt la nivelul celor de anul trecut, atât ca număr de misiuni, cât şi ca rezultate, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, col. Florin Furnea, inspector şef al IJJ BN.
Astfel, structurile de ordine publică din cadrul I.J.J. Bistriţa-Năsăud au executat un număr total de 1.285 misiuni, din care 101 misiuni de asigurare a ordinii publice (la manifestări sportive, cultural artistice şi religioase) şi 968 misiuni de menţinere a ordinii publice. La acestea, se adaugă 29 acţiuni de intervenţie, pentru rezolvarea solicitărilor prin „112” dar şi a altor solicitări telefonice, 74 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Poliţia, executorii judecătoreşti, organele administraţiei publice locale, organele silvice, organele piscicole şi SCCO BN) şi 113 acţiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere în 16 localităţi.
În primele trei luni, au fost constatate 22 infracţiuni, fiind aplicate 328 sancţiuni contavenţionale, din care 244 amenzi şi 84 avertismente.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud execută misiuni de pază şi protecţie la 16 obiective de pe raza judeţului nostru. Astfel, structurile de pază şi protecţie a obiectivelor din competenţă au executat 42 de acţiuni pentru prevenirea tulburării ordinii interioare în obiectivele asigurate cu pază de către jandarmi. De asemenea, a fost asigurată paza şi protecţia unui număr de 112 transporturi de corespondenţă clasificată şi 76 transporturi de bunuri şi valori în beneficiul trezoreriei Bistriţa.
Nu în ultimul rând, Jandarmeria bistriţeană a desfăşurat şi activităţi de prevenire a faptelor antisociale, şi anume 53 de acţiuni pe linia delincvenţei juvenile în şcoli, 9 acţiuni pe linia prevenirii violenţei în sport şi două acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale cu ocazia adunărilor publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5