Robert Sighiartău, pe varianta ocolitoare a Bistriței: Radu Moldovan e dator să ne spună de ce nu a făcut ce a promis!

Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a susținut o conferință de presă pe varianta ocolitoare a municipiului Bistrița, la o oră de trafic intens. Potrivit acestuia, a fost ales acest loc simbolic, pentru că “probabil este cel mai fierbinte loc din județ și din cauza traficului, dar și pentru că reprezintă una dintre cele mai mari minciuni pe care Radu Moldovan le-a promis în campania trecută”.

Robert Sighiartău a reiterat faptul că nu face un blat cu actualul președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, și nici cu PSD.

Campania mea electorală se va concentra și pe demontarea unor mituri, a unor minciuni spuse de Radu Moldovan. Mâine se împlinesc exact 5 ani de zile de când Radu Moldovan spunea că face centura ocolitoare a Bistriței. Vă citez,  15 mai 2019, conferință de presă, Radu Moldovan PSD: vor începe lucrările anul acesta la centură. Bistrița, în 3-5 ani de zile va avea centură.

Fac aceste dezvăluiri ca bistrițenii când îl întâlnesc să-l întrebe de ce nu a făcut lucrurile pe care le-a promis? Unde unde îl prindeți, dragi bistrițeni, să-l întrebați: de ce nu a făcut centura? Radu Moldovan e dator în județul Bistrița-Năsăud, în tot județul, să ne spună de ce nu a făcut ce a promis. Sunt 12 ani de mandat PSD Radu Moldovan și nicio centură ocolitoare în județul Bistrița-Năsăud. Colegul meu Ilie Bolojan a făcut în 4 ani de mandat 8 centuri ocolitoare. Cam asta este diferența între PSD și administrațiile liberale,

 Eu am înțeles că Radu Moldovan mai cerșește încă un mandat, încercând să ne convingă că județul este pe mâini bune. Problema e că mâinile nu sunt curate. Cu mâinile curate, domnule Moldovan.”, a declarat Robert Sighiartău.

 

*** 

PNL Filiala Bistrița Năsăud, realizat de Răsunetul Media SRL, cod mandatar 21240015

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5