“Fii precaut! Hoţii nu dorm!”

Poliţiştii îi vor sfătui marţi pe bistriţeni cum şi ce să facă pentru a nu deveni victime ale hoţilor de tot felul. Astfel, de la ora 14.30, pe str. Liviu Tebreanu din municipiul Bistriţa, va fi amenajat un punct de informare, în colaborare cu sucursala Groupama Bistriţa. “Ofiţerul de prevenire, poliţiştii de proximitate şi elevii voluntari ai Poliţiei vor distribui materiale preventive şi îi vor sfătui pe cei prezenţi în zonă cum să nu devină victime ale faptelor antisociale”, precizează subinspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Acţiunea se înscrie în Campania de prevenire a furturilor din locuinţe “Fii precaut. Hoţii nu dorm!”, demers preventiv de anvergură naţională, realizat de IGPR în colaborare cu Groupama Asigurări, şi derulat în perioada decembrie 2011 – ianuarie 2012.

De altfel, menţionează sursa citată, poliţiştii vor acţiona constant în perioada sărbătorilor de iarnă atât prin prezenţa activă pentru descurajarea potenţialilor infractori, cât şi cu informaţii preventive pe linie de furturi din buzunare, genţi, locuinţe sau societăţi comerciale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5