Siguranţă pe străzile Bistriţei

Miercuri după-amiază, poliţiştii din Bistriţa au acţionat cu efective mărite pe străzile din municipiu, în cadrul unui demers preventiv privind creşterea siguranţei cetăţeanului în stradă. În urma acţiunii, au fost depistate şi sancţionate mai multe persoane care apelau la mila publicului, au fost aplicate 24 sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute în vederea suspendării trei permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud, în cadrul acţiunii, poliţiştii au organizat patrule pe străzile din municipiu pentru prevenirea faptelor antisociale, a furturilor, cerşetoriei precum şi a altor fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

„Poliţiştii au stat de vorbă cu oamenii şi le-au recomandat măsuri de autoprotecţie pe linia furturilor din locuinţe, din societăţi şi din autoturisme. (…) Poliţiştii de proximitate au împărţit pliante trecătorilor şi angajaţilor în cadrul campaniei preventive “Fii precaut. Hoţii nu dorm” pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din locuinţe”, precizează subinspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, au fost organizate filtre rutiere în Jelna şi cartierul Unirea pentru verificarea respectării reglementărilor la regimul rutier, prevenirea evenimentelor rutiere şi depistarea autovehiculelor care prezintă defecţiuni tehnice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5