“Fii precaut. Hoţii nu dorm!”

Sub aceast slogan, Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud derulează, în perioada decembrie 2011- ianuarie 2012, o campanie de prevenire a furturilor din locuinţe, un demers preventiv de anvergură naţională, realizat de IGPR în colaborare cu Groupama Asigurări.

Ofiţeri din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, poliţişti de proximitate şi elevi voluntari se vor întâlni cu administratorii asociaţiilor de locatari din oraşele judeţului, dar şi cu angajaţi ai unor societăţi comerciale. De asemenea, în zonele cu aglomerări mari de locuinţe, vor fi distribuite pliante şi flyere cu astfel de mesaje preventive. Campania va ajunge şi în Complexul Comercial „Cibela” din Bistriţa şi în magazinele având ca obiect de activitate comercializarea materialelor de construcţii.

Pe Pietonalul Liviu Rebreanu, va fi amenajat un punct de informare a bistriţenilor, în colaborare cu sucursala Groupama Bistriţa.

“Campania are drept scop informarea populaţiei din mediul urban cu privire la modalităţile de protecţie a caselor, în special prin adoptarea unei atitudini preventive în diverse situaţii care pot influenţa siguranţa locuinţelor dintr-un imobil. Campania beneficiază ca materiale de suport de pliante şi afişe cu mesajul specific, realizate de Inspectoratul General al Poliţiei Române în parteneriat cu Groupama Asigurări”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, subinspectorul Antonela Gorgan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5