Daruri de la primarul Traian Simionca pentru cei peste 500 de copii de la Livezile. În toamnă, Zilele comunei

Peste 500 de copii s-au bucurat, într-o zi de aleasă sărbătoare, de întâlnirea, în Parcul comunei Livezile, sub semnul frumosului. Cei mici s-au întrecut în desene pe asfalt şi s-au jucat în parcul de distracţii pus la dispoziţie de primarul Traian Simionca. Tot acum, directorul Ana Capotă, împreună cu primarul Traian Simionca, au acordat diplome de merit pentru fiecare clasă participantă de la şcolile de pe raza comunei.
„Este Ziua Copilului. Azi, pentru toţi copiii din comuna Livezile, de la Şcoala Gimnazială Livezile, dar şi cei din Cuşma, Dorolea, în total 550 de copii, am venit în parcul central şi pe platoul din faţa Primăriei. La noi în comună, de 1 Iunie, de când eram mic se făceau desene pe asfalt, se dădeau dulciuri, diplome. Şi eu le-am pregătit la copii diplome, ciocolată, am adus în parc şi personaje pentru ei, au tobogane, să simtă că e ziua lor. Şi noi, cei mari, să ne bucurăm că suntem copii.
Copiilor le doresc să aibă sănătate, în primul rând, le doresc sănătate şi părinţilor, să aibă grijă de ei, să-i crească, să-i urmărească măcar până la 18 ani. Prioritatea numărul unu sunt copiii. Părinţii ar trebui să se ocupe îndeaproape de copii, să vadă unde merge, de unde vine, pentru că degeaba învaţă bine la şcoală dacă are alte deprinderi.
La Livezile marcăm orice eveniment pentru că e păcat să nu o facem. În calitate de primar, marchez orice sărbătoare, indiferent că este sărbătoare, că este Unire, că sunt sărbători religioase, trebuie să fii prezent în mijlocul oamenilor pentru că oamenii îşi doresc acest lucru, mai ales după doi ani de pandemie. Anul trecut nu am putut ieşi din case, astfel că am vrut să marcăm în acest fel acest eveniment, să fim cu toţii împreună, să socializăm, copiii îşi fac poze în parc, vom face şi o evaluare a desenelor şi vom da premii.
Cu siguranţă vom organiza şi Zilele comunei, dar mai înspre toamnă un pic, după luna august. Noi, de obicei, le organizam în luna septembrie pentru că toată lumea le face în lunile iulie, august, când nu găseşti nici scenă, nici artişti şi atunci le vom face în septembrie, înainte să înceapă şcoala. Căutăm să le facem în alt loc, fie în piaţa auto de lângă sala de sport, sau vom merge într-o zonă frumoasă, unde aproape de Hig unde avem noi o zonă frumoasă, de şes, să fie o serbare câmpenească, să fie sub altă formă în acest an”, a declarat primarul Traian Simionca.
Îi felicităm pe copii şi pe cadrele didactice pentru rezultatele frumoase din acest an şcolar, dar şi pe domnul primar că este mereu aproape de şcolile din comună.
Tuturor copiilor le dorim vacanţă frumoasă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5