65 de tineri îşi doresc să devină ofiţeri şi subofiţeri jandarmi!

Numărul tinerilor care optează pentru una din unităţile de învăţământ cu profil militar din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, creşte de la an la an la nivelul judeţului Bistriţa–Năsăud.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud efectuează în fiecare an recrutări privind înscrierea tinerilor absolvenţi de liceu care îşi doresc o carieră militară.  

"Anul acesta, 65 de tineri au depus cereri de înscriere pentru şcolile militare de învăţământ: 12 tineri au optat pentru Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Jandarmi (comparativ cu 4 tineri în 2015 şi 12 în 2016), unul pentru Academia Forţelor Terestre şi 52 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni. (în anul 201535 tineri şi 50 în 2016)

Urmează susţinerea examenului psihologic în perioada 31 iulie–04 august 2017, la o dată care urmează a fi stabilită, fiecare candidat urmând a fi anunţat la timp despre aceasta", informează mr. Georgeta Cașvan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei bistriţene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5