Jandarmerie: 18 tineri din judeţ îşi vor continua studiile pentru a deveni ofiţeri şi subofiţeri

sursa: IJJ BN

              Un număr de 18 tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud vor urma cursurile instituţiilor de învăţământ superior şi postliceal în care se pregătesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Române, după ce au fost declaraţi admişi la examenele desfăşurate în sesiunea  2017.

              Anul acesta la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud şi-au exprimat dorinţa de a deveni ofiţeri şi subofiţeri de Jandarmerie un număr de  65 de tineri, pentru susţinerea concursurilor de admitere la unităţile de învăţământ de profil din ţară. Dintre aceştia 12 tineri au optat pentru Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti - arma Jandarmi, unul pentru Academia Forţelor Terestre Sibiu, iar 52 dintre aceştia au optat pentru susţinerea examenelor la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş”  Fălticeni.

            În urma susţinerii probelor de concurs, unul a fost declarat admis la Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti - arma Jandarmi şi 17 tineri au fost declaraţi admişi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Anul trecut, au fost declaraţi admişi 14 tineri, din care 2 la Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Jandarmi, respectiv 12 tineri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, în total fiind înscrişi 62 de tineri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5