Vasile Şut: Nu ştiu de unde a avut lista deputatul Iurişniţi. Cele două şcoli au fost reabilitate, au condiţii europene!

         Primarul Vasile Şut s-a arătat dezamăgit de modul în care parlamentarul bistriţean Cristina Iurişniţi a lansat o „listă a ruşinii şi a nepăsării faţă de şcolile din comunitate” pe care figurează şi două unităţi şcolare din Tiha Bârgăului. Potrivit listei date publicităţii de deputatul USR, şcoala din Tiha Bârgăului şi Şcoala Primară nr. 2 Tureac, unde ar învăţa 84 de elevi, nu ar avea grupuri sanitare în incintă ci doar afară, „specific Evului Mediu”.

         „Vreau să îi spun doamnei deputat că ambele şcoli au fost reabilitate şi modernizate, prin proiecte finanţate prin PNDL, în valoare de 1,5 milioane lei. Lucrările au fost finalizate în această vară. O rugăm ca înainte să acuze, să facă o vizită în teren. Apreciem grija dumneaei pentru copii, dar înainte de a da informaţii false ar trebui să le verifice. Sincer, ca echipă administrativă, te doare când apar astfel de informaţii. În nicio comună nu sunt toate lucrurile roz, nu sunt toate problemele rezolvate, dar acolo unde lucrurile sunt făcute trebuie recunoscute şi spus adevărul. Nu câştigăm capital electoral spunând lucruri neadevărate despre şcoli din diverse comune”, ne-a transmis primarul Vasile Şut.

Potrivit acestuia, ambele instituţii şcolare au şi autorizaţie pentru securitate la incendii. 

Comentarii

16/12/18 13:11
THEO

Tipa asta nu este cumva de la circarii URSS?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5