Un an excelent pentru Andrei Dobrin. Tânărul bistriţean, iubit de casele de modă din Milano, Londra, Paris şi Seul, desemnat cel mai bun model masculin din România

Elev în cls. a X-a A la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa,  profil matematică-informatică,  Andrei Dobrin a fost primit cu braţele deschise de lumea modei, reuşind în doar un an, cu ajutorul Agenţiei Attitude Models, să semneze contracte cu case celebre de modă precum Dior şi Prada şi să defileze pe cele mai importante podiumuri de modă din Milano, Londra, Paris sau Seul.

         În cadrul celei de-a XXVI-a ediţii a Galei Romanian Fashion Awards, derulată în Capitală, parte a Bucharest Fashion Week, au fost premiaţi designerii şi specialiştii industriei modei româneşti, dar şi modelele care s-au evidenţiat de-a lungul anului.

Andrei Dobrin a fost desemnat cel mai bun model masculin din România din 2016, demonstrându-ne astfel că din Bistriţa porneşte un nume în lumea modei de care putem fi mândri şi care, cu siguranţă, va străluci pe scenele internaţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5