De pe podiumurile din Londra, Paris şi Milano, la Mărişelu. După două luni la Seul, în curtea bunicilor

Andrei Dobrin, tânărul bistriţean care a defilat pe podiumurile din Londra, Paris şi Milano, pentru case celebre de modă precum Dior şi Prada, a fost azi la Mărişelu, la Zilele comunei. L-am remarcat printre spectatori, alături de mama lui. Nu a fost greu de recunoscut prin ţinuta pe care o are, nu doar că este înalt şi arată ca un adevărat manechin, dar ştie să îşi şi aleagă hainele. Şi apoi nu toată ziua întâlneşti, la Mărişelu, un tânăr care are contract cu mari case de modă. Şi care, la vârsta lui fragedă, de doar 16 ani, a defilat în atâtea capitale ale modei.
Andrei tocmai s-a întros de la Seul, din Coreea de Sud, unde s-a aflat cu contract timp de două luni pentru o serie de prezentări de modă. Şi mare ne-a fost surpriza să îl vedem la Mărişelu, urmărind spectacolul folcloric de aici. Ne-a lămurit însă Andrei. Vine aici de mic, la bunicii lui din partea mamei. Este foarte răsfăţat şi cel mai mult îi place să joace fotbal în curte, dar şi mâncarea. Cităm exact meniul preferat: supa dulce, papricaş, mamaligă. Nu putem decât să îl felicităm pe Andrei că deşi este în lumea cea mare a modei, nu uită de satul nostru şi de tradiţiile acestuia, până la urmă, costumul nostru popular inspirând mari creatori de modă. Şi de la el ar trebui să ia exemplul şi alţi tineri. Să îşi iubească bunicii, să fie alături de ei. Vorba lui Andrei, să se bucure de fiecare clipă petrecută împreună.
Elev în clasa X-a A la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, Andrei începe mâine un nou an şcolar.
Îi dorim succes şi îl felicităm pentru educaţia primită de la părinţi, pentru bunul simţ şi pentru inteligenţa lui. Mult succes atât la şcoală, cât şi în proiectele internaţionale. Este un tânăr cu care se mândreşte nu doar CNLR şi Bistriţa, ci întreaga ţară, pentru că ne face imagine frumoasă pe cele mai râvnite podiumuri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5