Ultimul clopoțel pentru absolvenții de la Infoel. Raluca Mureșan și Matei Deuș au predat cheia colegiului

prof. Cristina Rusu

Clopoțelul a sunat ultima dată pentru absolvenții, din acest an, ai Colegiului Tehnic Infoel Bistrița. După ultima oră de dirigenție, petrecută în clasele frumos decorate de către elevii claselor a XI-a, absolvenții s-au deplasat la Sinagoga Bistrița unde a fost organizată festivitatea de absolvire.
În debutul festivității, după cuvântul de deschidere al directorului instituției, au primit diplome elevii școlii care au obținut premii și mențiuni la olimpiadele și concursurile școlare din acest an, la etapele județeană și națională. Apoi, rând pe rând, clasele de absolvenți au urcat pe scenă, în aplauzele spectatorilor, unde, cei mai merituoși, au fost răsplătiți cu premii și mențiuni.
La finalul festivității a avut loc predarea cheii liceului, reprezentanții absolvenților înmânând cheia școlii colegilor din clasa a XI-a. Din partea absolvenților, au participat la predarea cheii Raluca Mureșan, șefa de promoție și Matei Deuș care a obținut cea mai mare medie generală în timpul anilor de liceu, din rândul băieților. Dacă Matei Deuș a transmis un mesaj colegilor din clasele mai mici ale școlii, Raluca Mureșan a fost rugată să scrie în cartea de onoare a instituției. A fost o zi încărcată de emoție care va dăinui, în sufletele absolvenților, pentru totdeauna.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5