Anamaria Șteopoae, din Sângeorz-Băi, cea mai mare medie la Bacalaureat la Colegiul Militar din Alba Iulia! A fost admisă la Academia Tehnica Militară „Ferdinand I”

Anamaria Șteopoae, din Sângeorz-Băi, a obținut cea mai mare medie la examenul de Bacalaureat dintre absolvenţii Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, şi anume 9,83. Anamaria a reușit să obțină două note de 10 la matematică și fizică și nota 9,50 la limba și literatura română.
În 2018, scriam despre Anamaria că a fost admisă la colegiul militar din Alba Iulia, felicitând-o pentru parcursul ales şi urându-i succes. Succes a avut, prin multă muncă, conştiinciozitate, seriozitate. În fiecare an, a obţinut premiul I.
La finalul clasei a XI-a, Anamaria Șteopoae a fost avansată la gradul de elev plutonier adjutant în cadrul festivității de încheiere a anului școlar, cel mai mare grad onorific acordat elevilor militari, preluând funcţia de înlocuitor al comandantului liceului, în cadrul ceremoniei de predare-primire a cheii liceului. S-a remarcat și prin obținerea de premii la diferite concursuri și olimpiade din sfera științelor reale.
„Am fost admisă la Academia Tehnica Militară „Ferdinand I” Bucureşti, specializarea Calculatoare și sisteme informatice pentru apărarea și securitatea națională. Sunt foarte fericită și împlinită, acum, că munca depusă în acești patru ani de liceu, a dat roade!”, a spus Anamaria Şteopoae.
Îi dorim mult succes, putere de muncă pentru a răspunde noilor provocări şi pentru a-şi îndeplini visul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5