Tinerii bistriţeni aleargă după medalii şi după joburi!

Tinerilor bistriţeni li se pregăteşte ceva! De-abia întorşi din minivacanţa de Paşte, adolescenţii sunt invitaţi miercuri la trei evenimente promovate de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, în cadrul săptămânii tineretului.

Astăzi, de la ora 11.30, se va da startul “Crosului Tineretului”, care îşi propune să mobilizeze câţi mai mulţi elevi şi liceeni care iubesc sportul de dragul …mişcării, iar nu neapărat al performanţei. Concursul se va desfăşura în Parcul Municipal, iar în paralel, pe stadionul “Jean Pădureanu”, vor avea loc mai multe probe de atletism, şi anume viteză, ştafetă, săritură în lungime fără elan. Potrivit organizatorilor, premiile vor fi acordate în data de 9 mai, cu ocazia Zilei Europei, de către Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud.

Pentru ca tinerii să nu alerge prea tare şi după locurile de muncă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud va organiza, în incinta Colegiului Tehnic Infoel, un târg de joburi adresat liceenilor. Acţiunea - prima întâlnire dintre viitorii absolvenţi şi angajatorii bistriţeni – se va desfăşura între orele 10-12.

În 9 mai, acţiunile tinerilor se contopesc cu cele rezervate “Zilei Europei”. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu va fi amplasat un punct de informare al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud pentru promovarea ofertei turistice în taberele şcolare, în special pentru Centrul de Agrement Sângeorz-Băi, singura tabără şcolară care mai funcţionează în judeţul nostru. De asemenea, vor fi promovate şi alte acţiuni ale DJST care vor fi iniţiate în acest an.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5