Taxa pentru libera trecere a vehiculelor de peste 2,5 tone se plăteşte la ghişeele Primăriei Bistriţa sau pe ghiseul.ro

Taxa pe zi (24 h) pentru eliberarea autorizaţiei de liberă trecere în zona A şi B din municipiul Bistriţa, pentru vehiculele de peste 2,5 tone, în valoare de 50 de lei, se poate achita la ghişeul Direcţiei Venituri din str. Alexandru Odobescu nr. 17 sau la ghişeul de la Registratura Generală a Primăriei municipiului Bistriţa din str. Gheorghe Şincai nr. 2. Persoanele interesate vor găsi completa un formular, care se găseşte la aceste ghişee sau poate fi descărcat din secţiunea „Poliţia Locală” a site-ului „Primăria Municipiului Bistriţa”:

Cei care optează pentru plata electronică pot face acest lucru fără a fi necesară crearea unui cont în acest sens: pe https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/taxe

Conform H.C.L. nr. 61 / 26.06.2014, în municipiul Bistriţa sunt delimitate două zone în care circulaţia este admisă numai pentru posesorii de autorizaţii de liberă trecere:

- în zona A: delimitată de străzile Bistricioarei - Vasile Conta - Parcului - Alexandru Odobescu - Gheorghe Şincai - Dornei, circulaţia este permisă autovehiculelor şi ansamblurilor de vehicule cu masa maximă total autorizată mai mare de 2,5 tone, doar pentru posesorii de autorizaţii de liberă trecere;

- în zona B: delimitată de străzile Armoniei - Simfoniei - I. Perlea - Calea Clujului - Sigmirului - Industriei - Pasaj subteran – Arţarilor – Romană - Zefirului - Subcetate - Drumul Cetăţii - Simion Mândrescu - str. Lucian Blaga - Calea Moldovei - Avram Iancu - Constantin Roman Vivu - I. Minulescu - Vasile Conta - Parcului - I. Raţiu - Simion Bărnuţiu - P. Maior - Libertăţii, circulaţia este permisă pentru autoutilitare şi ansambluri de vehicule cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, doar pentru posesorii de autorizaţii de liberă trecere.

Accesul mijloacelor de transport mărfuri pe Calea Clujului, Drumul Cetăţii, str. Simion Mândrescu, str. Lucian Blaga, str. Sigmirului până la intersecţia cu str. Industriei, str. Industriei, str. Tărpiului până la intersecţia cu str. Industriei, str. Dimitrie Cantemir, str. Romană, str. Zefirului, str. Subcetate până la intersecţia cu str. Zefirului, este permis fără autorizaţie de liber acces.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5