Primarul Doru Crişan: Centru Cultural Prundu Bârgăului, împlinirea unui vis măreț

Primarul Doru Crişan a semnat la Compania Naţională de Investiţii contractul de lucrări pentru construirea Centrului Cultural din Prundu Bârgăului.
“Pentru predarea amplasamentului către constructor, am demarat lucrările de demolare a Căminului Cultural, în locul căruia se va construi noul obiectiv. Sperăm ca în termenul prevăzut în contract, comuna noastră să beneficieze de un nou așezământ pentru activitățile culturale și nu numai. În această perioadă, pentru a se evita producerea de accidente în incinta șantierului, accesul pe platoul din fata Căminului este restricționat” ne spune primarul.
“Suntem cu un pas mai aproape de împlinirea unui vis măreț pentru comunitatea noastră, acela de a avea un Centru Cultural pe măsura exigentelor actuale, în care activitățile artistice și recreative sa se desfășoare în cele mai bune condiții” completează acesta.
Valoarea estimată a lucrării este de 3296 269 lei, proiectul fiind implementat de Compania Naţională de Investiţii, prin Subprogramul „Aşezăminte culturale” din cadrul „Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social”, obiectivul fiind „Construire Centru Cultural amplasat în comuna Prundu Bârgăului”. Lucrările vor fi realizate de o companie din Spania: Bahia San Kristobal SL.
Sala mare va avea o capacitate de peste 1000 locuri. În acest centru va funcţiona o sală de nunţi, dar şi pentru alte evenimente importante ale comunităţii, o sală pentru conferinţe, o sală pentru repetiţii, vestiare, bucătărie, toate dotate ultramodern.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5