Peste 650 şoferi vitezomani, sancţionaţi de poliţişti

Săptămâna trecută, poliţiştii rutieri din Bistriţa-Năsăud au sancţionat 806 conducători auto, dintre care 655 pentru încălcarea regimului legal de viteză, ceilalţi fiind penalizaţi pentru alte abateri la regimul rutier. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud, în perioada 20-26 august, au fost reţinute 15 permise, dintre care 11 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi patru pentru nerespectarea normelor legale privind depăşirea.
„Recordurile” de viteză înregistrate de aparatele radar în cadrul acţiunii desfăşurate săptămâna trecută au fost de 164 km/h înafara localităţii şi de 145 km/h în localitate.
Acesta este bilanţul acţiunilor derulate de poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, sub sloganul „SPEED OPERATION” din cadrul săptămânii TISPOL pentru prevenirea şi combaterea încălcării regimului legal de viteză şi reducerea victimizării participanţilor la trafic prin accidente rutiere.
Nu mai puţin de 10 autospeciale dotate cu aparatură de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor i-au monitorizat pe şoferi atât pe DN 17, DN 17C, DN 17D cât şi în oraşele Sângeorz-Băi, Năsăud, Beclean şi municipiul Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5