Peste 170 de şoferi vitezomani, sancţionaţi! Amenzi şi pentru 21 de pietoni indisciplinaţi

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat în trafic, pe raza întregului județ, pentru sporirea gradului de siguranță și prevenirea accidentelor rutiere. În urma controalelor în trafic și a neregulilor constatate, au fost aplicate 484 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 107.270 lei, toate conform OUG 195/2002. De asemenea, a fost constatată, în flagrant, o infracțiune de conducere fără permis, se arată în informarea IPJ BN.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 176 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare și 3 pentru neacordarea de prioritate unor pietoni. 114 conducători auto au fost sancționați contravențional pentru că nu purtau centura de siguranță. Totodată, au fost sancționați 21 de pietoni care au fost surprinși de polițiști în timp ce traversau neregulamentar. Celelalte sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier, constatate de polițiști.

Ca măsuri complementare dispuse, au fost reținute 25 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5