Peste 21 de furturi şi tâlhării, comise de doi tineri din Banat

M.P., de 24 ani, din judeţul Caraş-Severin și D.F., de 27 ani, din judeţul Timiş, suspectaţi de comiterea a 21 infracţiuni contra patrimoniului, pe raza municipiului Bistriţa şi oraşului Beclean au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, fiind "cazaţi" în arestul I.P.J. Bistriţa-Năsăud.

Cei doi au fost depistaţi în urma cercetărilor derulate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, Biroului de Ordine Publică, Secției 1 Poliție Rurală şi Poliţiei Beclean.

"În fapt, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie a.c., poliţiştii l-au surprins în flagrant pe M.P., care a spart geamurile a trei autoturisme, aparţinând unor firme de taxi. În urma cercetărilor, a reieşit că acesta, împreună cu D.F., de 27 ani, a mai comis, în luna ianuarie a.c. alte 14 infracţiuni de tentativă de furt, furt şi o tâlhărie, fapte cu un prejudiciu total de 17.500 de lei, iar în cursul anului 2012, a săvârşit alte patru infracţiuni de furt, pe raza oraşului Beclean, respectiv sustragerea de bunuri din trei locuinţe şi dintr-un magazin, cu un prejudiciu de 4.500 de le", se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul De Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Cei doi sunt suspectaţi că, în cursul nopţilor, au pătruns prin efracție în magazine, de unde au sustras produse alimentare, băuturi alcoolice şi bani. De asemenea, ar fi smuls poşeta unei femei, într-o altă noapte, ar fi spart geamul de la portiera dreapta spate a unui autoturism taxi parcat în Bistriţa şi au sustras din torpedou o borsetă cu documentele autoturismului şi bani.

Cercetările continuă de Biroul de Investigaţii Criminale, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5