Parcările de pe cel mai aglomerat bulevard al Bistriţei devin cu plată! Cristian Niculae: Nu vrem bani mai mulţi la buget, ci parcări libere

Cel 107 locuri de parcare de pe Bulevardul Republicii vor fi taxate, asta după achiziţionarea parcometrelor stradale. Anunţul a fost făcut de viceprimarul Cristian Niculae, în cadrul unei conferinţe de presă.
Demersul vine ca urmare a faptului că este o stradă apropiată de centrul oraşului, iar odată cu implementarea proiectului Linia verde - cu autobuze electrice – vor dispărea locurile de parcare de pe str. Dornei şi Gh. Şincai.
„Le taxăm ca să avem parcări libere, numai mulţi bani. Nu punem aceste taxe ca să creştem bugetul municipiului. De când se plătesc parcările, la orice oră din zi, se găsesc locuri de parcare libere atât în centru, cât şi pe străzile unde sunt taxate. Nu este bine ca în 2020 să vii în centrul oraşului, să îţi pui maşina la 8 fără 10 în faţa firmei, a magazinului şi să pleci la 18-19”, a spus Cristian Niculae.
Viceprimarul Bistriţei a mai menţionat că pentru rezolvarea locurilor de parcare în zona centrală, se are în vedere amenajarea unei parcări supraterane pe str. Lupeni, cu două niveluri, aşteptând-se avizul de la Comisia regională pentru monumente, dar şi a celei de pe str. Bistricioarei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5