Octavia Andronesi, laureată la Cernăuţi

Tânăra interpretă de muzică populară Octavia Andronesi, de loc din Maieru, membră a Grupului Folcloric „Valeria Peter Predescu”, coordonat de Alexandru Pugna, este laureată a Festivalului Concurs Internaţional de muzică populară românească „În grădina cu flori multe”, care s-a derulat, la Cernăuţi, în Ucraina.
Preşedintele juriului, conf. univ. dr. Ionuţ Urdeş, de la Centrul Bucovina, împreună cu membrii, au considerat că năsăudeanca noastră se detaşează în faţa celor 50 de concurenţi din Ucraina, Republica Moldova şi România atât prin repertoriul abordat – doina „Acolo sus pe munte verde” şi cântecul „Bade struţişor de rouă”, cât şi prin voce şi costumul popular. Astfel, Octavia a primit premiul I şi titlul de laureată la ediţia a IX-a a festivalului din Cernăuţi, care se adaugă la premiile obţinute până acum, amintind aici premiul I la Rapsodia Românească sau Premiul Special „Valeria Peter Predescu” la „Pană de păun”.
Preşedintele Fundaţiei „Valeria Peter Predescu”, Nicu Predescu, ne spune că Octavia Andronesi este una dintre tinerele care, cu siguranţă, va avea un drum frumos în lumea cântecului popular.

Comentarii

30/11/13 13:53
nicolae

Felicitari Octavia! Nu este o surpriza ca ai castigat locul I,ai muncit mult si iata ca rezultatele apar.Acum esti obligata sa te pregatesti si mai mult,sunt convins ca vom mai auzi foarte multe lucruri bune despre tine.

01/12/13 13:05

Bravo draga mea ! Esti o fata extraordinara , esti o luptatoare ! Iti doresc mult succes de acum inainte pentru ca numai prin munca se pot obtine lucruri frumoase !

02/12/13 00:52
Dia

Felicitari, Octavia!! Stiam ca datorita ambitiei, harniciei si talentului tau vei realiza lucruri mari si sper ca vei continua sa reprezinti tara cu aceeasi mandrie si la alte evenimente culturale. Mult succes!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5