O altfel de întâlnire a jandarmilor bistrițeni cu elevii de la Dumitra

  Elevii Școlii Gimnaziale din localitatea Dumitra au avut parte de o zi ALTFEL în compania jandarmilor bistrițeni. 
              În cadrul activităților preventiv-educative au fost aduse în atenţia elevilor aflați în clasele de gimnaziu aspecte de interes cu privire la misiunile executate de către jandarmi, precum și informații care vizează prevenirea violenţei în mediul şcolar și prevenirea absenteismului. Elevii s-au bucurat și de atelierele de prezentare ale jandarmilor, unde au fost expuse materiale folosite pe timpul misiunilor. Alături de colegii noștri s-a aflat și cățelușa Ara care i-a cucerit pe cei prezenți, executând mai multe exerciții de disciplină.
           Tot pe parcursul zilei de miercuri 15 martie, jandarmii au fost prezenți și la Bistrița, în mijlocul elevilor Grupului Școlar Forestier, unde a avut loc o activitate specifică pe linie de prevenire a violenței în mediul școlar. 
           Aceste întâlniri cu elevii urmăresc în special reducerea violenţei şcolare, pregătirea elevilor în legătură cu evitarea unor fapte care pot fi săvârșite în școli sau în legătură cu școala, precum şi încurajarea dialogului în vederea identificării principalelor probleme cu care se confruntă tânăra generaţie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5