Nuntă mare în judeţ cu sute de invitaţi! Unica fiică a primarului din Livezile, Tania, s-a căsătorit cu Laurenţiu. Printre naşi nea Marin, staroste Romică Țociu

Nuntă mare în judeţ ! Unica fiică a primarului Traian Simionca din Livezile, Tania, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Laurenţiu. Printre naşi este nea Marin Barbu cu soția, Bogdan și Oana Ivan, iar staroste renumitul Romică Țociu.
Alaiul de nuntă a pornit de la mireasă cu steag, cu druşte şi colăcari, cum e obiceiul străbun. În curtea casei miresei a cântat pentru cei prezenţi Mina Buga, iar apoi alaiul cu nuntaşii de la mireasă şi mire, care stă peste drum de familia primarului, tot în Livezile, s-a dus la localul Divina Events. Aproape 700 de invitați
petrec alături de Mirela Petruş, Codruț Bistriţeanul, Dorina Hoza, starostele Motogna Claudiu, Ansamblul "Nunta Zamfirei", coordonat de primar, dar şi mulţi alţi invitaţi la localul din Mijloceni. Printre nuntaşi, Sergiu Vitalian Vaida, autorităţi judeţene, primari si oameni de afaceri din județ și din țară.
Urăm mirilor casă de piatră, cu sănătat şi bucurii şi un bobocel la anul !
.....
În 2019, Tania Simionca, fiica primarului Traian Simionca, din Livezile, a primit inelul de logodnă de la Laurenţiu, alesul inimii ei. "Cu binecuvântarea lui Dumnezeu, DA!" a scris Tania, pe facebook atunci, postând o fotografie cu inelele de logodnă în faţa Manastirii Sihastria Neamt.
Pandemia a amânat petrecerea până anul acesta. Pentru că Tania şi Laurenţiu sunt foarte credincioşi, în 2020 au dorit ca familia ei să fie binecuvântată prin taina Cununiei. Starea Civilă a fost oficiată, cu emoţii, de primarul Traian Simionca pentru unica lui fiică. Moment de care nu au parte multe mirese în viaţa aceasta ca tatăl să fie cel care te cunună ca ofiţer al stării civile. A urmat cununia religioasă la mănăstirea Strâmba, cu 8 perechi de naşi, printre care şi celebrul coregraf Marin Barbu( Nea Marin de la Antena 1), dar şi colegi de poliţie ai mirelui şi alţi oameni frumoşi care de acum le vor fi părinţi spirituali.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5