Emoţii mari pentru socrul Ioan Simionca. Mulţime de surprize la nunta anului din folclor

Petrecere mare în familia maestrului coregraf Ioan Simionca. Dacă anul trecut sărbătorea Nunta de argint împreună cu soţia Fica, bucurându-se de realizările de până acum, dar mai ales de cele două fiice – Bianca şi Nely-, iată că a venit rândul unui nou pas, acela de a fi socru. Fiica coregrafului, Loredana (Nely), împreună cu alesul inimii ei – Alexandru Pop , şi-au jurat iubire şi devotament în faţa Domnului, la Biserica „Sfinţii Aspostoli Petru şi Pavel” din Bistriţa. Petrecerea, cu sute de invitaţi, a avut loc la restaurantul Giulia 1, mirii, împreună cu socrii mari Iolan şi Teodor Pop şi cu socrii mici – Fica şi Ioan Simionca, au întâmpinat nuntaşii cu o serie de surprize plăcute. Pe acest drum al tinerei perechi îi sunt alături patru rânduri de naşi – Paul şi Doris Gîţa (fiica directorului Centrului Cultural Municipal Bistriţa – Dorel Cosma), George şi Irina Popescu, Cătălin şi Silvania Crăciun, Ovidiu şi Alina Pop.
Invitaţii speciali ai petrecerii au fost Anuţa Motofelea, împreună cu formaţia condusă de Emilian Coruţi, evenimentul fiind presărat şi cu momente aduse în scenă de ansamblul coordonat de socrul mic, „Balada”, dar şi de dansatori din Bucovina. Printre artiştii care au cântat la nuntă se numără şi Cristian Fodor din Hunedoara.
Au fost prezente nu doar oficialităţile judeţului ci şi artişti care de-a lungul timpului au colaborat cu Ioan Simionca. Urăm tinerei perechi casă de piatră, cu bucurii şi înţelegere, iar zilele care vor veni să fie fiecare în parte un capitol frumos din viaţa lor. La mulţi ani!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5