Maica noastră

Sfânta Marie este Maica noastră a tuturor. Ea este cea care ne dă curaj să mergem mai departe, cea care ne mângâie, cea care ne ajută în clipele grele. Cea care este Pururea Fecioara Maria este mijlocitoarea noastră spre Fiul cel Sfânt, rugându-L mereu să ne ierte păcatele.

Astăzi lumea îşi îndreaptă paşii spre sfintele mănăstiri cântând în cor imnuri de slavă celei care este mai frumoasă şi mai pură decât crinii câmpului, cea care nu ne-a dezamăgit niciodată. În Fecioara Maria vom găsi mereu un sprijin de încredere, un refugiu de dragoste în momentele în care suntem descumpăniţi.

Cei care nu vom ajunge azi, din varii motive, într-o biserică să sărutăm icoana Maicii Domnului, să ne plecăm genunchii, chiar în birou sau pe şantier, şi să zicem măcar atât: “Sfântă Fecioară ajută-ne şi nu ne lăsa pieirii”.

Poate că lumea aceasta nu ar mai fi existat dacă Sfânta Fecioară Maria nu s-ar fi rugat pentru noi. Fiecare dintre noi ar trebui s-o purtăm în suflet de la naştere până la moarte. Şi să avem mereu în minte versurile: “Marie, o Marie, maică sfântă ajută-ne!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5