Fotbal. Liga a IV-a, etapă intermediară

Lidera rămâne lideră

Voinţa Livezile – ProSomeş Feldru 0-0

Miercuri, 29 septembrie, de la ora 16.00, la Dumitra s-a disputat etapa intermediară dintre Voinţa Livezile, ocupanta locului secund şi lidera ProSomeş Feldru. Am asistat la un joc destul de frumos, cu ocazii electrizante la ambele porţi, bineînţeles cu un plus destul de mare pentru Livezile, dominând partida în mare parte, prestând un joc foarte bun pe întreaga desfăşurare.

Din nefericire pentru ei, obiectul muncii, „balonul” nu a intrat în plasă la ocaziile irosite de ei.

De partea cealaltă, someşenii au pornit de acasă cu scopul de a-i ţine la aceeaşi distanţă pe gazde, adică egalul, muncit din greu de băieţii antrenorului Nicoară Ioan. Acest egal, cât o victorie, i se atribuie în mod special portarului Nalaţi, care a făcut adevărate minuni, cât şi celor din defensivă, aici amintim pe Grad, Brăşfălean, Solomon Haliţă şi, de ce nu, pe mijlocaşul Pavel. Prima ocazie periculoasă s-a petrecut în min. 26, când Marc scapă singur cu portarul, după o cursă de 35 m trimite lângă bară, dar Nalaţi scoate miraculos în corner.

Patru minute mai târziu, din nou gazdele trec pe lângă gol, când Precup trimite balonul în bară în urma unei lovituri libere executată de Budecan. Min. 40, oaspeţii ripostează cu două şuturi la poartă aparţinând jucătorilor Grad şi Pavel.

Min. 55, Rus Sebastian trimite o torpilă de la 35 m lateral, dar bravul portar Nalaţi respinge lateral. Un minut mai târziu, acelaşi portar salvează echipa de la gol, scoţând de sub bară balonul trimis de Bugnar. Acelaşi jucător expediază puternic de la 25 m lateral în colţul lung, foarte aproape de poarta lui Nalaţi.

Până la finalul partidei jocul a decurs în acelaşi ritm, dar fără ca ocaziile de poartă să fie mai periculoase, iar tabela de marcaj să-şi schimbe înfăţişarea.

De remarcat jocul sportiv al ambelor echipe, cât şi susţinerea lor de către suporteri veniţi într-un număr mare de la Feldru şi Livezile, scandând minute-n şir IEŞI AFARĂ JAVRĂ ORDINARĂ! IEŞI AFARĂ JAVRĂ ORDINARĂ!

Au jucat: Livezile: Voievod, Bugnar, Dudea, Mândrean, Budăcan, Marc, Precup I. Hâlmu (’60 Precup), Pralea, Rus Sebi, Cosneac. Antrenor Baciu Ioan.

Feldru: Nalaţi, Grad, Brăsfălean, Solomon, Pavel, Horga, Pop A., Fodor (89 Morozan), Poenar (70 Seserman), Pop C., Muscar. Antrenor Nicoară Ioan. Arbitrii partidei: Ciobănică Dan la centru, asistenţi Tămaş Paul şi Marica Mihai. Observator Victor Ciocan.

La finalul jocului, primarii implicaţi în această manifestare sportivă, respectiv Ştefan Sângeorzan de la Feldru şi Olimpiu Neamţ de la Livezile şi Gheorghe Bălăjan de la Dumitra, toţi din partide politice diferite, au invitat toţi jucătorii şi suporterii la o masă pe cinste şi un pahar cu vin, la Căminul Cultural din localitate. Un asemenea gest merită evidenţiat. Bravo lor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5