Centrul medical de la Leșu a fost inaugurat! Deputații Robert Sighiartău și Diana Morar, alături de primarul Sorin Avram

La Leșu a fost inaugurat Centrul Medical, un obiectiv foarte important pentru comunitate, finanțat de Compania Națională de Investiții. Este un proiect cu o valoare de aproximativ 5,3 milioane lei, prin care a fost construit acest centru medical, pe amplasamentul fostei primării. La evenimentul festiv, alături de primarul Sorin Avram și de comunitatea locală au fost deputaul Diana Morar, deputatul Robert Sighiartău, primarul Cătălin Bota de la Sângeorz Băi.
"Cabinetul dotat cu echipamente moderne și personal dedicat va aduce îmbunătățiri semnificative în accesul la serviciile medicale esențiale pentru locuitorii din această zonă. Domnul primar Sorin Avram împreună cu domnul viceprimar Daniel Folfa au fost oamenii care au făcut ca acest centru medical să devină realitate. De asemenea, colegul meu deputat Robert Sighiartău a avut o contribuție semnificativă în susținerea și implementarea acestui proiect de importanță majoră pentru această comunitate.
Leșenii se pot bucura acum de servicii medicale de înaltă calitate la ei acasă, fără să mai parcurgă kilometri întregi până la prima unitate medicală sau să apeleze la serviciul de ambulanță. Felicitări tuturor!
Îmi exprim toată susținerea pentru domnul primar Sorin Avram împreună cu viceprimarul Folfa Daniel și pentru întreaga echipă PNL din Consiliul Local, care va continua să dezvolte comunitatea locală",a transmis deputatul Diana Morar.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5