Joi, toată lumea la mall! Preţuri mici şi super promoţii la deschidere

După o aşteptare de câţiva ani, de când se anunţa construcţia mall-ului de pe Calea Moldovei, nr. 13,  pe terenul fostei UCTA, bistriţenii sunt invitaţi la marea deschidere ce va avea loc joi. „Dragi clienţi Market, marea deschidere are loc pe 24 mai, ora 7.00. Vă aşteptăm cu preţuri mici şi super promoţii”, stă scris mare în vitrinele Carrefour Market.

            O parte dintre firmele ce vin la Bistriţa au aşezat deja marfa pe ratfturi. Vânzătorii sunt pe poziţii, iar oferta este atractivă: super-market, articole sportive, mobilă și articole pentru casă, restaurante, magazin de jucării, drogherie, casă de schimb valutar, pet-shop și sălă de jocuri de noroc, anunţă Element Development, companie cu capital integral românesc.  Ceremonia cu oficialităţile, prilejuită de finalizare a lucrărilor de construcție pentru galeria comercială Bistrița Retail Park din Calea Moldovei 13A a fost amânată şi ea pentru joi.
Noul proiect comercial din centrul orașului Bistrița în suprafață totală de 7.500 mp vine cu o ofertă atractivă pentru toți bistrițenii: super-market (Carrefour Market), articole sportive (Decathlon & Sportisimo), mobilă și articole pentru casă (JYSK, Lem’s, Top Shop), restaurante (Chureria Julia, Noodle Pack, Salad Box și Spartan) magazin de jucării - Dinoland, drogherie & farmacie – Help Net, casă de schimb valutar – Money Chest, pet-shop – Zoo Center și sălă de jocuri de noroc - Metropolis. Pe data de 24 mai inaugurează Carrefour Market, Zoo Center, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack și Salad Box, iar celelalte branduri vor deschide magazinele în următoarea perioadă,  pe măsura ce se vor finaliza lucrările de amenajare.
Odată cu deschiderea Bistrița Retail Park, pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului, zona se transformă în noul pol comercial al orașului, cu piață agro-alimentară și magazinele Selgros, Altex și Penny. Tot aici se află şi Kaufland, B1 Shopping, KFC, Unicarm, Lidl. A fost făcut anunţul oficial, după lungi aşteptări, marea deschidere va fi în luna mai.