( Foto) Noul mall, gata de inaugurare, la Bistriţa ! Vezi ce branduri vin în municipiul nostru !


 
Un nou mall se va deschide în Bistrița, cu o ofertă atractivă: super-market, articole sportive, mobilă și articole pentru casă, restaurante, magazin de jucării, drogherie, casă de schimb valutar, pet-shop și sălă de jocuri de noroc.
Element Development, companie cu capital integral românesc anunţă pentru joi, 17 mai, ceremonia cu oficialităţile, prilejuită de finalizare a lucrărilor de construcție pentru galeria comercială Bistrița Retail Park din Calea Moldovei 13A.
Noul proiect comercial din centrul orașului Bistrița în suprafață totală de 7.500 mp vine cu o ofertă atractivă pentru toți bistrițenii: super-market (Carrefour Market), articole sportive (Decathlon & Sportisimo), mobilă și articole pentru casă (JYSK, Lem’s, Top Shop), restaurante (Chureria Julia, Noodle Pack, Salad Box și Spartan) magazin de jucării - Dinoland, drogherie & farmacie – Help Net, casă de schimb valutar – Money Chest, pet-shop – Zoo Center și sălă de jocuri de noroc - Metropolis. Pe data de 17 mai inaugurează Carrefour Market, Zoo Center, Top Shop, Churreria Julia, Noodle Pack și Salad Box, iar celelalte branduri vor deschide magazinele în următoarea perioadă,  pe măsura ce se vor finaliza lucrările de amenajare. 
Odată cu deschiderea Bistrița Retail Park, pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului, zona se transformă în noul pol comercial al orașului, cu piață agro-alimentară și magazinele Selgros, Altex și Penny. Tot aici se află şi kaufland, B1 Shopping, KFC, Unicarm, Lidl. A fost făcut anunţul oficial, după lungi aşteptări, marea deschidere va fi în luna mai.