La expoziţia din Sibiu,

Jack, bistriţeanul, a primit 40.000 euro pentru unul dintre armăsarii lui

În urmă cu câteva zile, pe stadionul Voinţa din Sibiu, în prezenţa multor participanţi, s-a desfăşurat expoziţia de cai de rasă. La această întrecere s-au prezentat peste 300 de exemplare din toată ţara. Succesul cel mare l-a avut un armăsar negru, de cinci ani, Pitter, din rasa Friesieans baroc, cucerindu-l pe primarul comunei Şelimbăr, Daniela Măricuţă, un mare iubitor şi crescător de cai. Primăriţa i-a oferit în schimbul frumosului armăsar suma de, atenţie!, 40.000 euro, refuzat de crescătorul acestui animal, el afirmând că armăsarii lui nu sunt de vânzare şi participă cu ei la competiţii naţionale şi internaţionale de atelaje.

Da, într-adevăr, un asemenea om cu inimă mare este tot mai greu de găsit în zilele noastre, când toţi ne luptăm doar pentru bani şi foarte puţini pentru respectul faţă de animalul nostru.

Înfiinţată în anul 2006 Ferma Jack vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de cai din toate colţurile ţării, şi nu numai, oferind servicii precum echitaţie, închirieri trăsuri, montă sau plimbări cu trăsura. Ferma Jack a luat fiinţă ca un hobby al proprietarului Paul Pop, însă treptat s-a transformat într-o afacere. Participarea cailor din cadrul hegheliei la diferite evenimente caracteristice atât în ţară, cât şi peste hotare au făcut ca Ferma Jack să fie una dintre hergheliile din tara cu potential, atât sub aspectul raselor de cai deţinute, cât şi a serviciilor prestate cu profesionalism. Pentru a vă convinge de serviciile descrise nu ezitaţi să vizitaţi Ferma Jack!

Comentarii

01/04/11 09:17
cristi

"Adevarul verde in fata" (iongirnod.blogspot.com) si "Caleidoscop" (iongarnod.wordpress.com) doua site-uri care ti se potrivesc cel mai bine. Convinge-te!

01/04/11 09:16
Vizitator

"Adevarul verde in fata" (iongirnod.blogspot.com) si "Caleidoscop" (iongarnod.wordpress.com) doua site-uri care ti se potrivesc cel mai bine. Convinge-te!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5