Lucia Cotul...pe cai mari

Sursa foto facebook

Lucia Cotul, managerul Symphony Aerobic Fitness Club a renunţat pentru o zi la sală, la aerobic clasic, tae-boo, aerobic dance, saună, masaj, dansuri pentru toate vârstele, gimnastică aeroică şi toate celelalte pachete oferite de club.

A luat drumul comunei Livezile şi s-a relaxat, deconectându-se de stresul zilnic, la Ferma lui Jack, cu o repriză de echitaţie. Înfiinţată în anul 2006 Ferma Jack vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de cai din toate colţurile ţării, şi nu numai, oferind servicii precum echitaţie sau plimbări cu trăsura. Ferma Jack a luat fiinţă ca un hobby al proprietarului Paul Pop, însă treptat s-a transformat într-o afacere. Participarea cailor din cadrul hegheliei la diferite evenimente caracteristice atât în ţară, cât şi peste hotare au făcut ca Ferma Jack să fie una dintre hergheliile din tara cu potential, atât sub aspectul raselor de cai deţinute, cât şi a serviciilor prestate cu profesionalism. Ferma Jack este vizitată de multe persoane publice din judeţ, şi nu numai, care iubesc echitaţia!

Comentarii

04/10/12 10:34
erterhtrethrehrthrth

Pai... si "calaria"-i tot un fel de "masaj"... si inca este in "natura", nu in praful si aerul imbacsit din sala de sport...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5