Ioan Turc propune extinderea oraşului cu parcele de locuinţe pe Dealul Cocoşului. Proiectul „La Livezi" e o minciună

Liderul liberal Ioan Turc solicită municipalităţii să promoveze un proiect de extindere a oraşului în zona Dealul Cocoşului, în vederea acordării de parcele pentru construirea de locuinţe, la care să aibă acces toţi cetăţenii activi ai Bistriţei, indiferent de vârstă. Potrivit acestuia, zona Dealul Cocoşului este preferabilă atât prin poziţionarea sa, cât şi prin faptul că acolo se fac lucrări de infrastructură pentru Complexul Wonderland.

„Solicit PSD din primărie să recunoască minciuna cu care i-a indus în eroare pe oameni şi să înceapă demersurile tehnice în vederea extinderii oraşului în zona Dealul Cocoşului. Consider, de asemenea, că limitarea accesului la viitoarele parcele doar tinerilor este o abordare profund comunistoidă. Toţi oamenii activit trebuie să aibă acces la viitoarele parcele din Dealul Cocoşului. Am convingerea şi timpul îmi va da sau nu dreptate că în zona Livezi niciodată nu se vor investi milioane pe un rât, unde nu există nimic, pentru a se construi case, dovadă faptul că nimeni nu mai spune absolut nimic", a declarta Ioan Turc.

În cadrul unei conferinţe de presă, acesta l-a criticat pe viceprimarul Cristian Niculae, considerând că lansarea proiectului „Bistriţa ta, casa ta" este o minciună.

„Au trecut câteva luni de când domnul Cristian Niculae îi păcălea pe bistriţeni în faţa unei planşe frumos colorate că municipalitatea le va oferi tinerilor parcele de terenuri în Liveui, în proximitatea zonei industriale, pe un teren viran fără niciun fel de infrastructură, pentr a-şi construi locuinţe. De atunci, executivul Primăriei tace, pentru că această minciună a fost încropită pentru a acoperi propunerea pe care am făcut-o, aceea de a viabliza prin lucrări de infrastructură o suprafaţă de circa 250 hecatre de teren în Dealul Cocoşului şi de a concesiona în etape circa 3000 de parcele bistriţenilor activi pentru construirea de case", a spus Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5