Ioan Păcurar (PC): Nu vor fi bani pentru investiţii în comuna Teaca

Vicepreşedintele PC, Ioan Păcurar, şi consilier local în comuna Teaca, a criticat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, distribuţia fondurilor făcută de majoritatea din Consiliul Judeţean, reamintindu-i preşedintelui CJ, Liviu Rusu, că în Teaca, la alegerile locale, democrat-liberalii au obţinut peste 500 de voturi şi patru funcţii de consilieri locali, şi toate acestea fiind trecute cu vederea de conducerea judeţului.

,,Comuna Teaca face parte din cele 17 localităţi care au primit 0 bani de la Consiliul Judeţean. Vreau să îi reamintesc preşedintelui Consiliului Judeţean, un fapt: la alegerile locale din 2008, PDL a obţinut peste 500 de voturi şi are patru consilieri PDL. Când împărţim bani trebuie să se ţină cont şi de voturile pe care fiecare partid le-a primit, şi nu vorbesc aici doar de voturile PDL. Trebuie să se ţină cont de toate persoanele care locuiesc în acea comună”, a spus Ioan Păcurar.

Consilierul local al PC a precizat că nu vor fi probleme cu plata salariilor, dar nu vor mai putea fi demarate noi investiţii în comună Teaca.

,,Nu vor fi probleme cu plata salariilor, nici cu personalul din Primăria Teaca sau cu plata salariilor cadrelor didactice. Nu vor fi însă bani pentru investiţii, pentru modernizare. Din lipsă de bani nu mai putem demara lucrările pe care ni le-am propus. De exemplu, anul trecut, am avut alocate pentru drumuri, 1,6 miliarde de lei şi lumea era permanent nemulţumit, pentru că sunt şase sate, şi toţi vor drumuri. Anul acesta, am alocat doar 500 de milioane pentru drumuri, pentru că putem mai mult”, a afirmat Păcurar.

Vicepreşedintele PC a făcut referire şi la recentele modificări survenite în sistemul sanitar, respectiv transformarea Centrului de Sănătate Teaca în Cămin pentru persoane vârstnice. Ioan Păcurar a tras un semnal de alarmă vizavi de restructurările de personal care vor avea loc în unitatea medicală din Teaca.

,,Toate lucrurile rău făcute afectează pe toată lumea. Acest spital a fost făcut în urmă cu 15 ani cu ajutorul prietenilor din Austria, şi a fost dotat cu aparatură modernă. Cu siguranţă, că se vor produce şi restructurări de personal şi vor rămâne şi oameni pe drumuri”, a conchis vicepreşedintele PC Ioan Păcurar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5