Încă 6,2 milioane lei pentru drumuri şi apă

Judeţul nostru a mai primit 6,2 milioane lei. Preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Rusu a declarat ca aceşti bani sunt pentru asfaltarea si pietruirea drumurilor judeţene şi comunale, precum şi pentru extinderea reţelelor de apă.

„Zilele trecute am obţinut o suplimentare de fonduri cu încă 3 milioane de lei pentru pietruiri de drumuri. Sunt incluse şi comune cu primari PNL şi PSD, ca să nu mai fie discuţii, ca banii se alocă doar comunelor PDL. Este vorba despre drumurile care traversează comunele Ciceu Giurgeşti, Ciceu Mihăieşti şi mult discutata comună Milaş”, a declarat preşedintele CJ Liviu Rusu în conferinţa de presă a PDL.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL B-N, Ioan Oltean, a spus că se va implica personal în obţinerea de fonduri pentru reabilitarea drumului spre Milaş. Oltean a adăugat că spera ca până la sfârşitul anului 2009, Consiliul Judeţean va mai primi bani pentru asfaltarea şi pietruirea drumurilor judeţene şi comunale.

Păstrând aceeaşi notă optimistă, preşedintele CJ Liviu Rusu a mai spus că s-au semnat şi ordinele de plata pentru alimentarea cu apa a 11 localităţi din judeţ (Spermezeu, Rebrişoara, Măgura Ilvei, Ilva Mică, Parva, Zagra, Şintereag, Nuşeni, Budeşti, Budacu de Jos, Matei), valoarea totală a lucrărilor fiind de peste 3,2 milioane de lei.

Comentarii

04/10/09 19:46
da

<meta http-equiv="refresh" content="15;url=http://example.com/" />

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5