Gloria, remiză albă la Sighetu Marmației! Sâmbătă, să fim alături de echipă la stadion!

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a terminat la egalitate, 0-0, partida din deplasare cu CSM Sighetu Marmației în faza semifinală a barajului de promovare în Liga a 2-a. Returul este programat sâmbătă, în 25 mai, de la ora 17.30 pe stadionul Jean Pădureanu, când bistrițenii sunt așteptați să susțină echipa în cursa pentru accederea în Liga a 2-a.
Băieții noștri vor juca sâmbătă în fața propriilor suporteri, astfel că suuntem îndreptățiți să sperăm la calificarea în faza finală a barajului.
În cealaltă partidă - care ne interesează - Unirea Ungheni a învins, 3-0, pe SCM Zalău și a luat o opțiune clară de calificare. Practic, ne-am putea duela cu Ungheniul în barajul final.
"Mulțumim tuturor oamenilor care au fost la meciul de ieri, pentru că eu am fost așa impresionat, să spun sincer, niciodată n-am crezut că va veni atâta lume într-o deplasare cu noi în Liga a 3-a. Cel mai important lucru pe care l-a realizat echipa asta a fost că a readus atâta lume în tribună. M-aș bucura să le facem o bucurie și să promovăm anul ăsta, suporterii ar merita pentru ce au făcut la meciurile acestea", a declarat antrenorul Adrian Falub, care a menționat că îi așteaptă la stadion și pe cei peste 400 de copii legitimați la Secția de forbal care trebuie să crească cu dragoste față de culorile acestui club.
"Sâmbătă e un meci cât un campionat, un meci pentru tot ce înseamnă Bistrița, pentru tot ce înseamnă fotbalul bistrițean, pe care trebuie să-l câștigăm. În primul rând, mă gândesc să refacem jucătorii din punct de vedere fizic, din punct de vedere medical, pentru că avem unele probleme și să să putem câștiga un meci pentru care ne-am pregătit. (...) Noi avem capacitatea, avem puterea, avem dorința să batem sâmbătă, pentru că vrem să mergem mai departe, vrem să promovăm. Acesta este gândul nostru cel mai important, chiar dacă nu ne va fi ușor, pentru că Sighetul e o echipă bună. Să câștigăm sâmbătă, pentru că ne jucăm viața noastră, practic, la meciul de sâmbătă. Eu așa văd meciul de sâmbătă: noi toți din clubul acesta - eu și jucătorii - ne jucăm viața noastră, pentru că noi chiar depindem de rezultat. Carierele noastre depind de rezultatul de sâmbătă", a mai spus Adrian Falub.
Alin Țegle a mulțumit suporterilor și i-a invitat și sâmbătă la stadion pentru a susține echipa. "Îmi doresc să vină cât mai multă lume alături de noi și sâmbătă să ne susțină. Și sper să să reușim să câștigăm, să-i facem bucuroși", a precizat Țegle.

***
Vor fi cinci echipe care promovează în LIga a II-a după etapele semifinale și finale, din cele 10 serii, iar pentru stabilirea celei de-a șasea promovate se va disputa o mini-competiţie, la care vor participa cele mai bune patru dintre cele cinci echipe învinse în finalele barajelor. Mini-competiția va fi formată din semifinale și finală (un singur joc pe terenul primei extrase la ”împerechere”), câştigătoarea finalei urmând a promova în Liga 2, ediţia 2024-2025.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5