Etapa pe brigadă a „Competiţiilor sportive şi aplicativ-militare de iarnă”

În perioada 19-22 ianuarie 2010, în garnizoanele Prundu Bârgăului şi Colibiţa, se desfăşoară „Competiţiile sportive şi aplicativ-militare de iarnă”, etapa pe Brigada 81 Mecanizată, la care participă militari din unităţile subordonate. Cele 7 loturi sportive din garnizoanele Satu Mare, Turda, Dej, Bistriţa şi Prundu Bârgăului se vor întrece la următoarele probe: ştafetă, biatlon şi patrulă.

În urma competiţiei se va constitui lotul Brigăzii 81 Mecanizată, care va participa la „Competiţiile aplicativ-militare şi sportive de iarnă”, faza pe Divizia 4 Infanterie „GEMINA”, în perioada 25-29 ianuarie 2010, în garnizoana Vatra Dornei.

Conducerea Brigăzii 81 Mecanizată apreciază sportivii militari care participă la concurs şi doreşte lotului reprezentativ al brigăzii, pentru etapa sportivă următoare, să poziţioneze numele marii unităţi din Bistriţa pe locul care i se cuvine.

În anul 2001, Brigada 81 Mecanizată va trebui să lupte pentru menţinerea locului I obţinut la competiţiile aplicativ-militare şi sportive desfăşurate în anul 2009.

Este un test important pentru militari, iar cei mai buni să învingă ca să ne reprezinte cu cinste.

Informaţie obţinută de la mr. Florin Apăfăian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5