În garnizoana Bistriţa,

Se desfăşoară competiţiile aplicativ-militare şi sportive de vară

În perioada 05-07 mai 2009, în garnizoana Bistriţa se desfăşoară “Competiţiile sportive şi aplicativ-militare de vară”, etapa pe Brigada 81 Mecanizată, la care participă militari din unităţile militare subordonate brigăzii. Cele 10 loturi sportive din garnizoanele Turda, Dej, Bistriţa şi Prundu Bârgăului se vor întrece la următoarele probe: duel de foc şi patrulă.

În urma competiţiei se va constitui lotul Brigăzii 81 Mecanizată, care va participa la “Competiţiile aplicativ-militare şi sportive de vară”, faza pe Divizia 4 Infanterie “GEMINA”, în perioada 01-05 iunie 2009, în garnizoana Dej.

Conducerea Brigăzii 81 Mecanizată apreciază sportivii militari care participă la concurs şi doreşte lotului reprezentativ al brigăzii, pentru etapa sportivă următoare, să poziţioneze numele marii unităţi din Bistriţa pe locul care i se cuvine.

În anul 2009, Brigada 81 Mecanizată va trebui să lupte pentru menţinerea locului 1 obţinut la Competiţiile aplicativ-militare şi sportive desfăşurate în anul 2008.

Urăm succes echipei Brigăzii 81 Mecanizată.

Informaţie obţinută de la lt.col. Cristian Teglaş, ofiţer cu relaţii publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5