Elevii de la Structura Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Beclean, în stagiile de pregătire practică la Barcelos, Portugalia

Un grup de 7 elevi din clasa a XI-a T de la Liceul Agricol, Structura Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Beclean, însoțiți de prof. Nistor Meropia, au participat în perioada 09.05.2023-23.05.2023 la mobilitatea din Portugalia, prin proiectul Erasmus+ VET, cu titlul „Tehnici de recuperare a deșeurilor textile și reducerea pierderilor la șablonarea realizată pe programul CAD GEMINI”. Aici s-au desfășurat 15 zile de practică în domeniul Confecționer produse textile, lucrând pe utilaje dintre cele mai moderne (utilaje cu comandă numerică) și beneficiind de îndrumarea unor persoane cu experiență pe aceste mașini.

Vizitarea unei școli de profil din Barcelos a dat posibilitatea elevilor noștri de a vedea cum își desfășoară colegii lor activitățile școlare, de a schimba impresii și de a lega prietenii.

Pe lângă activitatea practică, în timpul liber, elevii au vizitat locuri minunate ale Portugaliei  (orașele Porto, Barcelos și Braga) unde s-au bucurat de obiective culturale și turistice.

Această primă mobilitate a fost o experiență unică pentru elevii noștri, urmând o a doua mobilitate din același proiect cu alți 7 elevi în Turcia. Suntem încântați că am putut realiza acest proiect prin care promovăm Învățământul profesional, specialitatea Confecționer produse textile de la Liceul Agricol, Structura Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Beclean.

Prof. Roman Maria
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5