Semnalăm apariţia publicaţiei

„Ecologistul B-N, nr.14, semestrul I, 2013

O revistă necesară, bogată în informaţii, care apare cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Năsăud, intitulată „Ecologistul B-N”, este o publicaţie pentru răspândirea cunoştinţelor de biologie, iar „orice asemănare a numelui revistei cu vreo grupare sau partid politic este absolut întâmplătoare”, se precizează pe coperta întâi a publicaţiei.
Intrată în arealul cititorilor de pe meleagurile Năsăudului şi judeţului, fiind dedicată celor care iubesc natura şi celor care au grijă de mediul înconjurător, consacrata revistă „Ecologistul B-N”, apare sub coordonarea prof.gr.I Romulus Berceni, care precizează: „Cunoaşterea naturii, cercetarea şi ocrotirea ei este o datorie morală, umanitară, pentru că de ocrotirea naturii, a mediului înconjurător depinde viaţa noastră şi a generaţiilor viitoare”.
Bogat ilustrată, revista conţine materiale pertinente şi bine argumentate despre mediu, dintre care spicuim: „Ecologişti care susţin Ecologistul”, remarcând printre aceştia pe prof. Mircea Romocea – primarul oraşului Năsăud, articolele Victor Babeş, Un TABU, generator de neîncredere şi suspiciuni, Năsăud – oraşul florilor, Plante ocrotite în România, Astra şi activitatea românească, La aniversare etc.
De menţionat colectivul redacţional alcătuit din prof.gr.I Romulus Berceni, prof. Romelia Cosma, prof. Ioan Seni şi Dana Cosma de la Primăria Năsăud, care se mulează pe problemele ecologiei mondiale şi locale şi vin cu noutăţi, propuneri, sugestii în favoarea păstrării naturii aşa cum ne-a fost dată.
Felicităm pe cei care ostenesc să apară revista, cât şi pe cei care o susţin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5