De la Salonul Auto de la Frankfurt, noile modele Hyundai vin la Bistriţa

·         Hyundai Motor prezintă i30 N, i30 Fastback, KONA şi noua generaţie de motorizări “Smart Stream”

Hyundai prezinta trei noi modele la cea de-a 67-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt: i30 N - primul model al diviziei de performanta N lansat de Hyundai, coupe-ul in cinci usi - i30 Fastback si KONA - noul SUV subcompact al marcii.

Vizitatorii pot descoperi si noua generatie de motoare care va echipa viitoarele modele – „Smart Stream”. In cadrul Salonului de la Frankfurt va fi expusa si gama Ioniq – hibrid, electric si plug-in hibrid, prima masina disponibila cu trei tipuri de propulsie.

Premierele Hyundai 2017

i30 N este primul model al diviziei de performanta N lansat de Hyundai, care are ca sursa de inspiratie domeniul motorsport. Construit pe platforma noii generatii i30, i30 N a fost dezvoltat cu scopul de a oferi experiente placute clientilor. i30 N este echipat cu un motor de 2.0 litri turbo, disponibil in doua variante de putere: in pachetul Standard livreaza 250 CP, iar in pachetul Performance 275 CP. In ambele versiuni, cuplul maxim este de 353 Nm (378 Nm cu functia „overboost), iar viteza maxima este de 250 km/h. Varianta cu 250 CP ajunge la 100 km/h in 6,4 secunde, iar cea de 275 CP in 6,1 secunde.

Odata cu modelul i30 Fastback, Hyundai patrunde in segmentul autovehiculelor compacte cu un coupe in cinci usi. i30 Fastback dispune de un exterior elegant, alura sportiva intregind proportiile dinamice. Gama de propulsoare disponibila include doua motoare turbo, preluate de la noua generatie i30.

Noul model KONA dispune de un design elegant si versatil, beneficiind de dotari premium si de tehnologii noi de siguranta si conectivitate. Noul SUV ofera un sistem optional de tractiune integrala, o cutie automata cu dublu ambeiaj in sapte trepte si cele mai noi motorizari Hyundai.

Modelul i30 N TCR, primul proiect destinat curselor pe circuit dezvoltat de Hyundai Motorsport, vine in completarea gamei de performanta N. In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, i30 N TCR va fi prezentat in premiera unei audiente generale. i30 N TCR este destinat pilotilor si echipelor care concureaza in competitiile nationale si internationale care accepta la start masini conform specificatiilor TCR.

Conform regulamentului campionatului TCR, i30 N TCR are un motor de 2 litri turbo si o cutie de viteze cu sase trepte, operata cu ajutorul padelelor montate pe volan. Rezervorul de 100 de litri este echipat cu un sistem de alimentare dezvoltat pentru cursele de anduranta, clientii avand posibilitatea de a concura atat in curse de sprint, cat si pe distante mai lungi. 

Hyundai dezvaluie, de asemenea, noua generatie de motorizari “Smart Stream”. Propulsorul “Smart Stream” de 1,6 litri T-GDi incorporeaza o serie de noi tehnologii printre care “Continuously Variable Valve Duration (CVVD)”, care ajusteaza constant durata deschiderii valvei, optimizand astfel timpul individual de deschidere si inchidere, precum si consumul de carburant, conducand la reducerea emisiilor. Oferind o schimbare mai rapida si mai lina a treptelor de viteza, noua transmisie „Smart Stream” cu dublu ambreiaj in opt trepte contribuie la economia de carburant.

In cadrul conferintei vor fi prezentate planurile de lansare a programului de car sharing 100% electric din Amsterdam. Flota va fi compusa din 100 de unitati Ioniq Electric. Mai multe detalii vor fi disponibile pe data de 5 octombrie, 2017, in momentul inaugurarii oficiale, care va avea loc la Amsterdam.

Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a întregii game HYUNDAI vă aşteptăm la showroom-ul HYUNDAI din Bistriţa, cartier Viişoara, Nr.302 sau ne puteţi contacta la numerele de telefon 0754-333-008 / 0363-401-750

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5