Hyundai prezintă noul i30 Fastback N Line

• Hyundai introduce pe piata din Europa cel de-al doilea model disponibil cu nivelul de echipare „N Line”;

• Noile elemente de design si setarile mecanice contribuie la sporirea atractivitatii i30 Fastback;

• Pachetul „N Line” va fi disponibilsi cu motorizarea pe benzina T-GDi de 1.0 litri, pentru versiunile in cinci usi si Fastback.

Dupa lansarea pachetului „N Line”, Hyundai prezinta cel de-al doilea model cu acest nivel de echipare. i30 Fastback N Line dispune de elemente de design preluate de la Divizia de Performanta Hyundai „N”. In plus, pentru o dinamica sportiva de conducere, setarile propulsorului T-GDI de 1,4 litri - suspensia, raspunsul motorului si sunetul evacuarii – au fost modificate."Cel de-al doilea model Hyundai disponibil cu acest pachetofera clientilor posibilitatea de a experimenta performantele gamei N", a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vicepresedinte Marketing & Produs la Hyundai Motor Europa. "i30 Fastback N Line combina eleganta versiunii coupe in cinci usi cu o serie de caracteristici dinamice ale nivelului de echipare „N Line”.

i30 Fastback N Line dispune de elemente de design cunoscute de la noul i30 Fastback N, prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris. Printre acestea se numara bara de protectie cu accente de culoare gri, grila tip cascada si proiectoarele de ceata cu rame negre. Pentru a evidentia caracterul sportiv, pachetul „N Line” include spoilerul spate cu elemente cromate, regasit si pe i30 Fastback N, precum si o lampa triunghiulara de ceata si un sistem de evacuare cromat. Logo-ul „N Line” este pozitionat pe aripile laterale. La interior, scaunele personalizate cu logo-ul „N”, volanul sport, precum si pedalele cu insertii metalice si schimbatorul de viteze "N” contribuie la o experienta placuta pentru conducatorul auto.

Setarile propulsorului pe benzina T-GDI de 1.4 litri, 140 CP - suspensia, raspunsul motorului si sunetul evacuarii – au fost modificate. Versiunea T-GDI de 1,4 litri, precum si cea diesel de 1,6 litri cu 136 CP sunt echipate cu anvelope Michelin PS4, jante din aliaj de 18 inchi si discuri de frana mai mari. Noua versiune1,0 litri T-GDI de 120 CPintegreazajante din aliaj de 17 inchi.

Modelul Hyundai i30 Fastback N Line va fi disponibil in Europa la finalul anului 2018.

Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a întregii game HYUNDAI vă aşteptăm la showroom-ul HYUNDAI din Bistriţa, cartier Viişoara, Nr.302A  sau ne puteţi contacta la numerele de telefon 0754-333-008 / 0363-401-750.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5