Noul HYUNDAI SANTA FE a ajuns în România

Cea de-a patra generatie Santa Fe este disponibila prin intermediul retelei de distribuitori Hyundai Auto Romania, incepand cu luna august 2018.

"Santa Fe este cel mai longeviv si popular model Hyundai de pe piata europeana. Odata cu cea de-a patra generatie, conducatorii auto se vor putea bucura de un design expresiv, dimensiuni generoase si de o gama variata de tehnologii pentru siguranta activa si pasiva”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania.

Modelul dispune de un design rafinat si impunator, care reflecta noua abordare Hyundai pentru gama de SUV-uri.Exteriorul este dominat de partea frontala. Grila tip cascada, de mari dimensiuni, incadrata de faruri, proiectoarele si luminile de zi confera modelului un aspect futurist.Silueta armonioasa este accentuata de linia simpla a plafonului, care continua fluid de la faruri pana la lampile din spate. Pentru a intari personalitatea puternica a modelului, partea din spate dispune de un design robust, cu doua esapamente, lampi cu forma unica si o bara puternic profilata.

La interior, modelul beneficiaza de o arhitectura ergonomica, cu un spatiu incapator si materiale de calitate. Cu o lungime de 4,770 mm, latime de 1,890 mm si un ampatament alungit de 2.765 mm, Santa Fe ofera un confort sporit pasagerilor. Conducatorul auto si pasagerul din fata beneficiaza de scaune reglabile electric. Pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungand la 625 litri.

Modelul este disponibil in versiunea ultra-performanta de 2,2 litri, propulsorul fiind modificat pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C. Motorul livreaza o putere maxima de 200 CP si un cuplu de 440 Nm/1750-2750, fiind disponibil cu tractiune integrala si cu transmisie automata in opt trepte.

Pentru a raspunde celor mai inalte standarde europene de siguranta, noul Santa Fe dispune de pachetul Hyundai SmartSense:asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni; asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA); asistenta pentru faza lunga (HBA); sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistem de asistenta pentru iesirea in siguranta; sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier(RCCW); sistem de monitorizare 360.

Noul model Santa Fe propune clientilor dotari avansate de conectivitate, care permit integrarea perfecta a informatiilor de pe smartphone. Sistemul infotainment cu ecran de 8 inchiintegreaza navigatia, dotarile media si de conectivitate, fiind compatibil cu Apple CarPlay, cu Android Auto, precum si cuprogramul MapCare. In plus, noul Head-Up Display (HUD) proiecteaza informatii relevante in campul vizual al conducatorului auto.

Fiecare autovehicul comercializat va beneficia de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice.

Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a întregii game HYUNDAI vă aşteptăm la showroom-ul HYUNDAI din Bistriţa, cartier Viişoara, Nr.302 sau ne puteţi contacta la numerele de telefon 0754-333-008 / 0363-401-750.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5