Cupa Someș la înot, ediția a II-a, s-a încheiat cu succes

La ediția a doua a Cupei Someș la înot, competiție desfășurată  în bazinul didactic din Beclean în perioada 14-15 octombrie, s-au înscris 199 concurenți de la 14 cluburi din țară. Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Tibi,  fiind un proiect finanțat nerambursabil din bugetul județului Bistrița-Năsăud, care a beneficiat de sprijinul Primăriei oraşului Beclean precum și de susținerea unor sponsori. Au participat înotători de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, C. S. Aqua Baia Mare, As. Cl. Sp. Tibi Bistrița, As. Cl. Sp. Contratimp Câmpina, Cl. Sp. H2O Team Târgu Mureș, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Cl. Sp. Municipal Satu Mare, Clubul Swim to Perfection Miercurea Ciuc, As .Cl. Sp. Nada Florilor Fălticeni, Cl. Sp. Școlar Gura Humorului, Școala Generală nr.3 Suceava, Cl. Sp. Școlar Târgu Mureș, Cl. Sp. Universitar Suceava si As. Cl. Sp. Delfinii Turda.

Concursul a avut trei reuniuni, două sâmbătă și una duminică, cu premieri pe următoarele categorii de vârstă: 2010 și mai mici, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 și mai mari, fete și băieți. Toți sportivii, antrenorii lor și staff-ul tehnic al competiției au primit câte un frumos tricou inscripționat cu datele competiției. Locurile 1, 2 si 3 au fost premiate cu diplome și căte un voucher în valoare de 12, 8, 5 lei în funcție de loc.

Cei mai buni sportivi la fiecare categorie de vârstă, declaraţi pe baza punctajului FINA cumulat în probe, au fost premiați, primind cupe si alte premii, la fel și echipele clasate pe primele 3 locuri, clasament calculat pe baza regulamentului concursului. Dacă ediția de anul trecut a fost prima competiție de înot din județul nostru cu cronometraj electronic, ediția din acest an a adus o nouă premieră fiind prima dată când datele de pe diplomele câștigătorilor  (nume, prenume, club, categorie da vârstă, loc, probă, timp realizat) au fost generate și tipărite imediat pe diplomă după terminarea probei. Considerăm că această ediție a fost și ea o reușită care a contribuit la promovarea înotului din județul nostru, așa cum au contribuit și cele 2 cantonamente comune cu mai multe cluburi din 2016 şi 2017 desfăşurate tot la Beclean. Clubul nostru a avut înscrişi în concurs 37 sportivi din Bistrița și Beclean și a obținut 20 medalii (7 de aur, 4 de argint și 9 de bronz), precum și un titlu de cea mai bună sportivă prin  Carla Bora.

Cu această ocazie anunțăm că începem un proiect pilot cu sprijinul Primăriei orașului Beclean și al Colegiului Național Petru Rareș în cadrul căruia oferim în regim de voluntariat lecții de inițiere la înot elevilor din clasele 0, 1, 2. Pentru început vom demara proiectul cu o clasă și apoi vom extinde acţiunea și la altele.

 

Asociația Club Sportiv Tibi

Președinte

Horgoș Tiberiu

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5