La Beclean se va desfășura Cupa Someș la înot, ediția a II-a

În perioada 14-15 octombrie, în bazinul didactic din orașul Beclean se va desfășura ediția a II-a a Cupei Someș  la înot. Concursul este organizat de clubul sportiv Tibi, ediția din acest an fiind un proiect finanțat nerambursabil din bugetul județului Bistrița-Năsăud. Competiția beneficiază și de sprijinul Primăriei orașului Beclean precum și de susţinerea unor sponsori.

Concursul are 3 reuniuni, are loc în bazin de 25 m cu cronometraj electronic semiautomat, sâmbătă de la ora 9.30 și de la 17.00 și duminica de la 9.30. Competiția se desfășoară în sistem open, premierile se vor face separat pe fiecare categorie de vârstă și sex (2010 și mai mici, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003 și mai mari).

S-au înscris 199 de concurenţi de la 14 cluburi din țară. Cluburile înscrise sunt: Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia,  C. S. Aqua Baia Mare, As. Cl. Sp.Tibi Bistrița, As. Cl. Sp. Contratimp Câmpina, Cl. Sp. H2O Team Târgu Mureș, Liceul cu Program Sportiv Baia Mare, Cl. Sp. Municipal Satu Mare, As .Cl. Sp. Nada Florilor Fălticeni, Cl. Sp. Școlar Gura Humorului, Școala Generală nr.3 Suceava, Cl. Sp. Școlar Tîrgu Mureș, Cl. Sp. Universitar Suceava,  As. Cl. Sp. Delfinii Turda și Swim to Perfection Miercurea Ciuc. Printre participanți se află și foști sau actuali campioni și vicecampioni naționali la diferite categorii de vârstă, precum și deținători de recorduri naționale. Toți sportivii, antrenorii lor și staff-ul tehnic al competiției va primi câte un frumos tricou inscripționat cu datele competiției.

Cei mai buni sportivi la fiecare categorie de vârstă, declaraţi pe baza punctajului FINA cumulat în probe, vor fi premiați, la fel și echipele clasate pe primele 3 locuri, clasament calculat pe baza regulamentului concursului.  Cronometrajul electronic folosit anul trecut s-a dovedit un succes așa ca și la această ediție cronometrajul va fi identic.

Ediția din acest an are o participare mai numeroasă față de precedenta. Considerăm ca această competiție reprezintă o bună promovare a înotului din județul Bistrița-Năsăud, o completare la promovarea prin cele 2 cantonamente comune cu mai multe echipe din 2016 ;i 2017 desfășurate tot în Beclean. În acest sens mulțumim domnului primar Nicolae Moldovan pentru sprijinul acordat și pentru organizarea acestei competiţii.

 

Comunicat de Asociația Club Sportiv Tibi

Președinte

Horgoș Tiberiu

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5