Bistriţeanca Nina este moştenitoarea imperiului Swarowsky

O frumoasă româncă originară din Bistriţa a devenit soţia unuia dintre moştenitorii imperiului Swarovsky. Nina şi Paul Swarovsky formează un cuplu de 11 ani, dar şi-au unit destinele acum trei ani.
Paul, unul dintre descendenţii lui Daniel Swarovski, s-a îndrăgostit iremediabil românca din Bistriţa. După o relaţie de nouă ani, cei doi s-au căsătorit, aşa că Nina a intrat în celebra familie Swarovsky, a cărei tradiţie în domeniul cristalelor este veche de 100 de ani.
Familia Swarovsky este extrem de discretă. Chiar dacă îşi permit vacanţe exorbitante, Nina şi soţul ei nu ratează niciun Revelion tradiţional românesc în oraşul ei natal, Bistriţa.
Daniel Swarovski a trăit între anii 1862 -1956, în Republica Cehă. Acesta a pus bazele companiei şi a revoluţionat piaţa bijuteriilor cu cristalele care îi poartă numele. Compania produce sculpturi mari şi în miniatură, bijuterii, obiecte de decor şi candelabre, toate din cristal. Daniel Swarovski a avut trei fii, care s-au ocupat de afacerea familiei, urmând ca nepoţii lui să se ocupe în continuare de celebrul brand care a ajuns cunoscut pe întreg mapamodul. Dacă Paul i-a pus la picioare cele mai frumoase cristale, Nina i-a dăruit soţului două diamante inestimabile, doi gemeni de toată frumuseţea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5